Sobre nosaltres Sobre nosaltres

Mèdica de Tarragona és un Centre Mèdic creat, finançat i gestionat per professionals de la salut. El seu objectiu és l'assistència sanitària privada en tots els seus camps i activitats, amb possibilitat d'ampliar-les segons les necessitats del moment. És a dir, oferir serveis sanitaris de qualitat, on els metges i altres professionals es trobin realitzats professionalment i puguin oferir als usuaris una atenció digna, integral, personalitzada i d'acord amb els últims avenços mèdics.


En el temps, Mèdica de Tarragona, va iniciar les seves activitats el juny del 1991, sent inaugurada de manera oficial, l'1 d'octubre de 1991, pels Excel·lentíssims Srs. Eduard Rius, delegat territorial de Sanitat de la Generalitat de Catalunya, Dr. Josep M. Bertran, President de l'Il·lustre Col·legi de Metges de la Província de Tarragona i Don Ramon Grau, regidor d'urbanisme de l'Il·lustre Ajuntament de Tarragona.


Mèdica de Tarragona es defineix com un Centre de Medicina Institucionalitzada, atès que gaudeix d'una estructura que integra tots els especialistes en una unitat de gestió, de formació i control.

Qui som

Benvingut a Mèdica de Tarragona. Som un centre mèdic amb vocació assistencial diagnòstica, fundat per un grup interdisciplinari d'especialistes el 1991. En l'actualitat comptem amb un equip de més seixanta professionals que formen un grup cohesionat i coordinat per un únic consell d'administració.

 

 

 

El centre

Amb més 2000 m2 (entre seu central i serveis associats), és un centre mèdic d'iniciativa privada, que compta amb un sistema informàtic centralitzat d'històries clíniques, el que permet mantenir viu tot l'historial de cada pacient, assegurant l'adequada coordinació d'informació entre especialistes. Això redunda en una atenció multidisciplinària personalitzada als nostres pacients.

 

Els serveis

Els serveis generals (diagnòstic per la imatge, anàlisis ques), a més de tenir presència Mèdica de Tarragona, compten amb seu central externa. No obstant això, comparteixen la seva infraestructura tècnica i personal. L'ús de les noves tecnologies permet interconnectar les nostres seus formant una xarxa d'empreses al servei dels nostres pacients. Des de la seu central, cada un dels nostres especialistes pot accedir a la informació de qualsevol de les nostres seus a temps real (analítiques, imatges radiològiques, etcètera)..

 

T'oferim

Què podem oferir que no trobaràs en els altres centres de la zona?

T'oferim tecnologia d'última generació per el diagnòstic per la imatge, com la Ressonància Magnètica d'alt camp i Ressonància Magnètica Oberta. Et donem la possibilitat de realitzar les anàlisis clíniques i les prova diagnòstiques en el propi centre, sense haver-te de desplaçar. T'oferim un servei atención continuada, i ara, a més, obrim els dissabtes!