condicions generals d’ús de la mateixa. Si l’usuari no està d’acord amb aquestes condicions d’ús, haurà d’abstenir-se d’utilitzar aquesta pàgina. L’usuari es va comprometre a fer un ús adequat dels serveis i continguts oferts a través d’aquest lloc web ja no els empra per dur a terme activitats il·legals, il·legals o contràries a la bona fe i a l’ordre públic. Subjecte a revisió i modificació d’aquests termes i condicions sense previ avís. Us recomanem que reviseu la versió i la data d’aquests termes i condicions. A través de la nostra pàgina web us donem a disposició de l’usuari informació sobre els nostres productes i serveis legals, així com altres serveis relacionats amb la nostra activitat, però això implica una relació professional, comercial o laboral amb l’usuari.

2. Exactitud i veracitat de les dades facilitades.

L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades facilitades, exonerar Médica de Tarragona de qualsevol responsabilitat en aquest sentit. L’usuari garanteix i respon, en tot cas, a l’exactitud, validesa i autenticitat de les dades personals facilitades, i es va comprometre a mantenir-les degudament actualitzades. Els titulars d’aquesta pàgina no seran responsables de l’ús que tercers faci de la informació publicada en aquesta pàgina, ni dels danys soferts o pèrdues econòmiques que, directament o indirectament, puguin causar danys econòmics, materials o de dades, causats per l’ús d’aquesta informació.

El domini mèdic de Tarragona i els continguts inclosos en aquest lloc web (articles, textos, imatges, logotips, marques, botons, arxius de programari, eslògans, dissenys, programes informàtics i els seus elements -codis font, interfícies, aplicacions, estructura, disseny i qualsevol altre), estan protegits per la legislació vigent en matèria de propietat industrial i intel·lectual i són propietat de Médica de Tarragona o de tercers que han autoritzat als propietaris de la propietat. Queda expressament prohibida qualsevol tipus d’explotació (reproducció, còpia, distribució, modificació, transformació, supressió, manipulació) dels continguts d’aquest lloc web sense la prèvia i expressa autorització de Médica de Tarragona. L’accés a aquest lloc web no implica, en cap cas, l’adquisició per part del portal d’usuaris dels drets de propietat en els continguts continguts en el mateix. L’usuari només té dret a un ús privat dels seus, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per a Médica de Tarragona, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret pertanyent als titulars. Médica de Tarragona és una marca registrada, i està prohibit afegir reproducció, imitació, ús o inserció d’aquestes marques sense la nostra correcta autorització. L’establiment d’enllaços a la nostra pàgina web no confia en cap dret en el mateix i es requereix la nostra autorització expressa, que queda prohibida la reproducció total o parcial de les imatges i continguts i serveis del nostre lloc web en altres pàgines.

CONDICIONS D’ACCÉS

L’accés al lloc web és gratuït i no requereix prèvia subscripció ni registre. No obstant això, determinats serveis, com ara sol·licitar informació o contractar serveis en línia, requereixen que proporcioneu dades personals omplint formularis. L’enviament de dades personals implica l’acceptació expressa per part de l’usuari de la nostra política de privacitat. L’usuari ha d’accedir a la nostra pàgina web de conformitat amb la bona fe, les normes d’ordre públic i en aquestes condicions generals d’ús. L’accés al nostre lloc web és responsabilitat exclusiva de l’usuari, que serà responsable en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

Horaris d’atenció al públic  Dilluns – Divendres: 8.00 h – 20.30 h  Dissabtes: 9.00 h – 13.00 h   Diumenges – Tancat

Recepció central
tel: (+34) 977.25.25.75
fax: (+34) 977.25.13.30
citacions@medicadetarragona.es

Recepció de ginecologia
tel: (+34) 977.25.13.37 
infogine@medicadetarragona.es

Recepció raigs x
tel: (+34) 977.25.13.36 / 977243894
radiologia@medicadetarragona.es

Ressonància magnètica

tel: (+34) 977.25.38.67 
resonancia@cditarragona.com

Reconeixements mèdics i revisions
tel: (+34) 977.25.13.35
fax: (+34) 977.25.13.56
sia@medicadetarragona.es